Annette

Projektledare, fotograf och informatör

Jag har sedan tonåren alltid fotograferat, skrivit och illustrerat.  Därför var valet att utbilda mig inom områdena bild, text och form naturligt för mig. Efter att ha gått ut Informationslinjen på Skurups folkhögskola år 2000, började jag arbeta som informatör. Därefter har jag haft ett antal spännande anställningar som projektledare på byrå, reporter, fotograf och marknadsförare. Alla har de gett mig stor erfarenhet.

Att driva egen byrå är det mest roliga jag hittills gjort. Kreativiteten är hög och idéerna många! För mig har det alltid varit oerhört viktigt att ta hand om kunderna och skapa ett förtroende. Jag tror att det är Noranga Produktions tillvägagångssätt - att vara lyhörd inför kundens behov och att ha ambitionen att hålla hög servicenivå - som gjort att företaget utvecklats till vad det är idag och fortsätter framåt.

Förutom att jag brinner för Noranga Produktion och dess fantastiska kunder, ägnar jag mig även gärna åt familjen på fritiden som består av make och tre, nu vuxna barn och de härliga svärsönerna och svärdöttrarna.

Johan

Administration och ekonomi

För mig är siffror och matematikens logik lätt att förstå. Jag är gymnasie-ingenjör och har arbetat inom det tekniska området, i huvudsak som konstruktör, i mer än tjugo år. Att sköta bokföring och administrera ett företag som Noranga Produktion är en spännande och intressant uppgift.

Det är en rolig resa att se företaget växa och att få allt att snurra bakom kulisserna.

Som administratör kan jag svara på frågor gällande företagets ekonomi och juridiska förehavanden. När jag inte jobbar med Noranga Produktion eller med konstruktion är det familjen och huset som är mitt största intresse.